Bir teknisyenin elleri, onun en kıymetli aletleridir, ancak bir kez çalışamaz duruma geldiği zaman, ellerinin yenisi yoktur. NT i-Glove Nitril Eldivenler üstün kalite, mükemmel el uyumu ve ağır hizmet koruması sunar. NT i-Glove Nitril Eldiven en değerli varlığınız olan ellerinizle ilgilensin.

Bu eldivenler, geleneksel tek kullanımlık eldivenlere kıyasla, ele üstün bir ıslak veya kuru kavrama sağlayan, geliştirilmiş koruma dokulu bir yüzeye sahip olan kolay delinmeyen kalınlığı ile ağır hizmet özelliğine sahip nitril eldivendir. Makinelerde veya motorlarda hatta yağlı ortamlarda çalışırken çok rahat kullanımı sayesinde iş güvenliği prosedürlerine uygun olarakta görülebilir. Otomotiv, Temizlik, Kimya, Sanitasyon, Gıda Hizmetleri, Matbaacılık ve İnşaat Sektörlerinde çalışırken istediğiniz eldivendir.

Bu eldivenler böcek ilacı ve iyodin, fren sıvısı veya bütan gibi pek çok özel kimyasal madde gibi yaygın kimyasallara karşı mükemmel bir direnç özellikleri taşır. Benzersiz yüzeyleri performansını optimize eder ve her zaman mükemmel tutuş ile son derece yumuşak, esnek, eşsiz konfor ve hassasiyet sağlar. Steril değildir. Ameliyatlarda kullanılmaz. Pudra içermezler, ürün cilt için oluşabilecek kontaminasyon olasılığını azaltır.


Logo